Zajazd Bias to powstały niedaleko małej wsi Wyszków kompleks hotelowo-restauracyjny, posiadający 60 miejsc noclegowych w pokojach jedno, dwu, trzy, czteroosobowych, 3 profesjonalnie wyposażone ... mazowieckie Wyszków Warszawska 1 07-200
jeżyny, 2 szklanki cukru i 2 szklanki wody na 2 kg owoców Czarne, dojrzałe, gruboziarniste jeżyny opłukać czystą studzienną wodą i rozrzucić na przetaku, aby obciekły. Na trzy kilogramy jeżyn zrobić syrop z dwóch kilogramów cukru i dwóch szklanek wody, wrzucić jeżyny i smażyć na wolnym ogniu
krewetki królewskie (mogą być mniejsze byle nie krewetki koktajlowe), masło, czosnek świeży, natka pietruszki, szczypta soli Rozgrzać masło na patelni, ułożyć świeże krewetki , wgnieść trzy ząbki czosnku i po dwóch minutach wrzucić posiekaną natkę. Krewetki należy smażyć ok. 6 minut, nie dłużej
cztery piersi z kurczaka, trzy woreczki ryżu, trzy papryki (żółta czerwona i zielona), dwie pietruszki, trzy marchewki, jedna puszka kukurydzy, 75 dag pieczarek, dwie cebule, dwie łyżki oleju, trzy łyżki wódki, jedna łyżeczka imbiru, sól, pieprz, ostra papryk Łączymy wódkę z imbirem i wkładamy do
cztery piersi z kurczaka, trzy woreczki ryżu, trzy papryki (żółta czerwona i zielona), dwie pietruszki, trzy marchewki, jedna puszka kukurydzy, 75 dag pieczarek, dwie cebule, dwie łyżki oleju, trzy łyżki wódki, jedna łyżeczka imbiru, sól, pieprz, ostra papryka Najpierw łączymy wódkę z imbirem i