talerzyki kolorowe ceny nomi

Restauracja Kolorowa

Elegancka restauracja oferująca dania kuchni staropolskiej w stosunkowo niskiej cenie. śląskie Legnica Dziennikarska 7-9 59-220

Medaliony z indyka po hawańsku

mocno rozgrzanym tłuszczu. Przełóż z patelni na kawałek folii aluminiowej, oprósz solą i pieprzem, zawiń, żeby nie stygły. Połówki gruszek osącz z syropu, pokrój na plasterki i ostrożnie mieszając, obsmaż na tłuszczu pozostałym na patelni, po czym przełóż na talerzyk. Medaliony wyjmij z folii, znów ułóż

Panierowany camembert

1 camembert, 2 jajka, bułka do panierowania,spora garść kolorowych sałat, 6 liści cykorii Winegret szalotkowy:, 1 posiekana szalotka,1 łyżka octu winnego, 3 łyżki oliwy, sól, pieprz Sos musztardowy:, 1 łyżeczka musztardy Dijon,1 łyżka octu winnego, 3 łyżki oliwy, sól, pieprz Sos pomidorowy:, 1

Pieczona polędwica wołowa z grzanką z tapenadą z czarnych oliwek i mini ratatouille

z oliwek. Przełóż sałaty do małej miseczki lub na talerzyk i posyp bardzo drobno pokrojoną czerwoną papryką Przygotuj polędwicę: mięso oczyść z błon, posól posyp pieprzem. Skrop oliwą z oliwek i odstaw w chłodne miejsce na około pół godziny. Piecz w piekarniku nagrzanym do 190 st. C przez około 10

Najnowsze