talerzyki deserowe jaka cena

MATERIAŁ PROMOCYJNY

Homla wyprzedaje piękną ceramikę i szkło za ułamek ceny! Idealne na stół świąteczny

Homla wyprzedaje piękną ceramikę i szkło za ułamek ceny! Idealne na stół świąteczny

Odpowiednia oprawa jedzenia wpływa nie tylko na walory estetyczne, ale też sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Piękne ceramiczne i szklane talerze staną się elegancką dekoracją każdego stołu.

Włodzimierz Szpinger for Empik - kolekcja dla dzieci i dorosłych [CENY]

Baśniowa twórczość artysty dostępna dla każdego.

Trufle deserowe

1/2 szklanki cukru pudru , 60 g miękkiego masła , 2 żółtka , 60 ml śmietany (32%) , kakao (niesłodzone) do obtoczenia trufli , wiórki kokosowe do obtoczenia trufli, parę kropli esencji waniliowej, 2 gorzkie starte czekolady, 1 mleczna starta czekolada Zmieszaj mikserem masło z cukrem pudrem ,jak

Ciasto mojej babci - podstawowe ciasto deserowe

przełożyć masą budyniową posypać cukrem pudrem 5. rożki. rozwałkować cisto wykrawać kwadraty na każdy kłaść ósmą część jabłka sklejać jak pierożki posmarować jajkiem i posypać cukrem 6. paluszki - wykrawać radełkiem długie paluszki smarować jajkiem i posypać solą i makiem. przepis trudno zapomnieć

Restauracja Łódka

Nowoczesna restauracja oferująca zarówno zestawy obiadowe, jak i deserowe. łódzkie Łódź Traugutta 18 90-113

Dżem z rabarbaru i jabłek z nutą imbirowo-rozmarynową

. Wciskamy sok z cytryny i limonki, mieszamy. Dodajemy 1 łyżkę octu, mieszamy. Dodajemy zasypane cukrem owoce wraz z całym sokiem jaki z nich powstał, cukrem z dna garnka, zachowane gałązki rozmarynu i resztę odmierzonego cukru. Dodajemy skórkę z limonki i cytryny, startą gałkę i smażymy dżem, aż uzyska

Dżem rabarbarowo-gruszkowy z tymiankiem

cukru robimy karmel. Wciskamy sok z cytryny, dodajemy sok gruszkowy i mieszamy. Dodajemy zasypane cukrem gruszki i rabarbar wraz z całym sokiem jaki 'puściły', skórkę otartą z cytryny, cynamon oraz pieprz. Mieszamy i smażymy, aż dżem zacznie gęstnieć. Dodajemy wino i listki tymianku, mieszamy i

Najnowsze