talerze głębokie praktyczne cena

Karolina Kielak

Serwis obiadowy - modele a'la Bolesławiec robią furorę

Serwis obiadowy - modele a'la Bolesławiec robią furorę

Serwisu obiadowego nie może zabraknąć w żadnym domu. Wybór odpowiedniego kompletu zależy od preferencji. Część z nas potrzebuje kompletu tradycyjnego, a jednocześnie ponadczasowego, inni poszukują naczyń nowoczesnych, wpisujących się w trendy. Od wielu lat popularnością cieszą się naczynia a'la Bolesławiec. Ich piękne wzory robią furorę i zachęcają do zakupu. Na co zwrócić uwagę kupując serwis obiadowy? Jaki serwis obiadowy wybrać i na ile osób? Podpowiadamy!

Homla wyprzedaje piękną ceramikę i szkło za ułamek ceny! Idealne na stół świąteczny

Odpowiednia oprawa jedzenia wpływa nie tylko na walory estetyczne, ale też sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Piękne ceramiczne i szklane talerze staną się elegancką dekoracją każdego stołu.

Gadżety, który każdy wielbiciel makaronów mieć powinien [CENY]

Makaron lubi większość z nas. Wystarczy dodać do niego sos czy mięso, by szybko stworzyć pyszny obiad. Przygotowaliśmy listę gadżetów, które powinien mieć w swojej kuchni każdy miłośnik makaronu!

Gadżety, który każdy wielbiciel makaronów mieć powinien

Gadżety, który każdy wielbiciel makaronów mieć powinien

Jednym ze specjalistycznych garnków, który zdecydowanie ułatwi przygotowywanie obiadu dla całej rodziny jest garnek do gotowania makaronu. Przyda się on szczególnie, gdy domownicy są miłośnikami włoskiej kuchni. Garnek do makaronu powinien być wysoki, metalowy i mieć głębokie dno. Dzięki sitku

Zastawa stołowa. Zachwycające komplety obiadowe w doskonałych cenach i w zgodzie z trendami

Zastawa stołowa. Zachwycające komplety obiadowe w doskonałych cenach i w zgodzie z trendami

W skład zastawy obiadowej wchodzą najczęściej takie akcesoria jak: talerze o różnych wielkościach - głębokie i płytkie, miski, szklanki, kubki, kieliszki, sztućce. Takie komplety będą nam służyć przez długie lata zarówno podczas codziennych obiadów w mniejszym gronie, jak i od święta. Co

Tosty delicje

chleb tostowy, 3 jajka (jeśli robimy dużo trzeba trochę więcej), trochę oleju Weź głęboki talerz i wybij jajka. Maczaj z dwóch stron chleb tostowy. Wlej troszkę oleju na patelnię i zaczekaj, aż się nagrzeje. Wykładaj chleb. Smaż je tak długo z obu stron, aż zrobią się złotożółte. Jak już będą

Kremowe naleśniki

strony. Naleśniki układać w głębokim talerzu i każdy posypywać cukrem i mielonymi orzechami. Gotowe naleśniki przełożyć na płaski talerz i podawać na stół. jajko;masło;mleko;mąka;olej;orzechy włoskie;cukier;

Płonące banany

4 banany, cukier, mąka, 1 jajko, 6 łyżek masła, rum Banany obierz i przekrój wzdłuż na połówki. Jeśli nie są wystarczająco dojrzałe, posyp je cukrem. Jajko roztrzep widelcem w głębokim talerzu. Połówki bananów panieruj w mące i jajku. Na dużej patelni rozgrzej masło, usmaż banany. W rondelku

Banany panierowane

4 banany,cukier,mąka,jajko,6 łyżek masła,rum,orzechy lub daktyle Banany obierz i przekrój wzdłuż na połówki. Jeśli nie są wystarczająco dojrzałe, posyp je cukrem. Jajko roztrzep widelcem w głębokim talerzu. Połówki bananów panieruj w mące i jajku. Na dużej patelni rozgrzej masło, usmaż banany. W

Smażone kalmary

600 g kalmarów loligol, 200 g mąki, 1 l oleju do smażenia, sól, 1 cytryna Kalmary pokrój w pierścienie, obtocz w mące i smaż na głębokim oleju przez kilka minut. Wyłóż na talerz i dopraw solą. Podawaj na ciepło, dodając do każdej porcji ćwiartkę cytryny. kalmary;mąka;olej;cytryna;

Najnowsze