talerz głęboki nowoczesna cena

Karolina Kielak

Serwis obiadowy - modele a'la Bolesławiec robią furorę

Serwis obiadowy - modele a'la Bolesławiec robią furorę

Serwisu obiadowego nie może zabraknąć w żadnym domu. Wybór odpowiedniego kompletu zależy od preferencji. Część z nas potrzebuje kompletu tradycyjnego, a jednocześnie ponadczasowego, inni poszukują naczyń nowoczesnych, wpisujących się w trendy. Od wielu lat popularnością cieszą się naczynia a'la Bolesławiec. Ich piękne wzory robią furorę i zachęcają do zakupu. Na co zwrócić uwagę kupując serwis obiadowy? Jaki serwis obiadowy wybrać i na ile osób? Podpowiadamy!

Zestaw porcelany - jak wybrać najlepszej jakości naczynia?

Naczynia z porcelany cieszą się dużym zainteresowaniem. Nic dziwnego, uniwersalny wygląd jest w cenie. Białe naczynia są eleganckie, klasyczne i z pewnością nigdy nie wyjdą z mody. Zestaw obiadowy z porcelany oraz zestaw do kawy z porcelany ma szereg zalet. Jakich? Postanowiliśmy sprawdzić i podpowiedzieć wam jak wybrać najlepszej jakości naczynia.

Pojemne zmywarki wolnostojące

W zlewie piętrzą się prostokątne talerze, wysokie szklanki, głębokie miski na makaron, które trzeba umyć. Nie traćmy zimnej krwi. Z pomocą przyjdą nam zmywarki Electrolux Inspiration. Dzięki ich pomocy będziemy mogli w prosty i szybki sposób umyć na błysk wszystkie naczynia, nawet te o nieregularnych kształtach.

Nowoczesny gulasz ostro-słodki

500 g żołądków drobiowych,500 g wątróbek drobiowych,400 g pomidoró w puszcze bez skórki, brzoskwinie w syropie po jednej na talerz,puszka groszku zielonego,puszka kukurydzy,2 ogórki kiszone,średnia cebula,2 duże ziemniaki,4 czubate łyżeczki musztardy rosyjskiej,liść laurowy,łyżeczka soli, łyżeczka

Karuzela Smaków

Nowa restauracja w Piotrkowie Trybunalskim. Stylowe, nowoczesne wnętrze i szeroki wybór dań. Atrakcyjne ceny ! łódzkie Piotrków Trybunalski Grota Roweckiego 5 97-300

Tosty delicje

chleb tostowy, 3 jajka (jeśli robimy dużo trzeba trochę więcej), trochę oleju Weź głęboki talerz i wybij jajka. Maczaj z dwóch stron chleb tostowy. Wlej troszkę oleju na patelnię i zaczekaj, aż się nagrzeje. Wykładaj chleb. Smaż je tak długo z obu stron, aż zrobią się złotożółte. Jak już będą

Kremowe naleśniki

strony. Naleśniki układać w głębokim talerzu i każdy posypywać cukrem i mielonymi orzechami. Gotowe naleśniki przełożyć na płaski talerz i podawać na stół. jajko;masło;mleko;mąka;olej;orzechy włoskie;cukier;

Płonące banany

4 banany, cukier, mąka, 1 jajko, 6 łyżek masła, rum Banany obierz i przekrój wzdłuż na połówki. Jeśli nie są wystarczająco dojrzałe, posyp je cukrem. Jajko roztrzep widelcem w głębokim talerzu. Połówki bananów panieruj w mące i jajku. Na dużej patelni rozgrzej masło, usmaż banany. W rondelku

Najnowsze