wykorzystać pergamin złożony w tubkę. Babeczki dekorować pierwszymi truskawkami i pokrojoną w cienkie paski miętą. mleko;mąka ziemniaczana;cukier puder;cukier waniliowy;
porcjami masło, jednocześnie ucierając.
Krem nakładamy ciepły na babeczki lub do kupnych kruchych korpusów. Najlepiej użyć do tego worka cukierniczego, ale można wykorzystać pergamin złożony w tubkę. Babeczki dekorować pierwszymi truskawkami i pokrojoną w cienkie paski miętą. mleko;cukier;mąka pszenna
czasie z gotowego ciasta formuj zwilżonymi, a następnie oproszonymi mąką ryżową rękoma podłużne bułeczki (na hot dogi) lub okrągłe placuszki. Kładź je na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Zostaw na dodatkowe 15min do wyrośnięcia, a w tym czasie nagrzej piec do 180 C. Bułeczki piecz przez ok 15
, skórkę pomarańczową, rodzynki oraz odrobinę zapachu migdałowego i startą skórkę z cytryny. Na końcu dać ubitą pianę z białek. Delikatnie wymieszać. Przygotować typową prostokątną formę na ciasto, posmarować tłuszczem wyłożyć pergaminem. Rozwałkować pierwszą część ciasta. Na ciasto "porozrzucać" truskawki