1 kg karkówki wieprzowej,
1/2 kg pieczarek,
2 pory,
30 dkg żółtego sera,
ketchup,
majonez,
sól, pieprz. Karkówkę kroimy na małe kawałki, wkładamy do naczynia żaroodpornego, polewamy ketchupem. Pieczarki kroimy i posypujemy mięso. Następnie pokrojony w talarki por. Na wierzch
makaron spaghetti,
sos boloński w słoiku,
1 pomidor,
6 pieczarek,
mięso mielone,
ser żółty w kawałku,
olej,
sól,
pieprz Ugotuj makaron. Usmaż mięso mielone na oleju, posól, popieprz. Na drugiej patelni usmaż pieczarki pokrojone w ćwiartki. Pokrój pomidora w małe kosteczki. Podgrzej sos boloński, a
praskę. Przygotowujemy sos: smażymy na oliwie mąkę, wlewamy mleko i mieszamy 5 minut; zdejmujemy z ognia, dodajemy śmietanę, parmezan i jajko, doprawiamy. Naczynie do zapiekania smarujemy czosnkiem, układamy w nim na przemian cukinie i pomidory. Zalewamy sosem i pieczemy 30 minut w 200°C. cukinia
blaszce lub w naczyniu żaroodpornym, na czipsach - sos mięsny. Całość posyp tartym serem i zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 170 st. C, aż ser się rozpuści i lekko zrumieni. mięso;przecier pomidorowy;przyprawa;pieprz;olej;ser;
papierem blaszce lub w naczyniu żaroodpornym, na czipsach - sos mięsny. Całość posyp tartym serem i zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 170 st. C, aż ser się rozpuści i lekko zrumieni. mięso;przecier pomidorowy;przyprawa;pieprz;olej;ser;