zaczyn. Miskę odstawiamy w ciepłe miejsce, na około 15 minut. Następnie dodajemy resztę mąki i sól, dokładnie wyrabiamy na gładką masę i znowu odstawiamy na około godzinę. Po tym czasie ciasto ponownie wyrabiamy i formujemy eleganckie kuleczki. Umieszczamy je w odpowiednich odległościach na blasze
podać sos czosnkowy lub ajwar. PS. Jeżeli zaserwujemy jeszcze kawałek mięska i miskę sałaty to mamy elegancki obiadek. papryka;ser;mozzarella;oliwki;oliwki;pieprz;czosnek;
spodniej (brzusznej) strony i dłonią lekko rozpłaszcz na desce. Teraz czas zająć się makaronem sojowym - pokrój go na krótkie (1,5-2 cm) kawałki i przesyp na płaski talerz. Do miski wbij jajko i roztrzep je rózgą z wodą mineralną. Nadal energicznie mieszając, powolutku wsypuj mąkę. Przerwij mieszanie
oddzielnej misce łączymy jajka, mleko, miód oraz olej. W malakserze blendujemy suszone pomidory. Dodajemy składniki suche. Stopniowo przelewamy składniki mokre cały czas pulsacyjnie blendując. Rozgrzaną gofrownicę smarujemy odrobiną oleju, wykładamy po łyżce ciasta i pieczemy gofry. W między czasie