miseczki kolorowe jaka cena ikea

Karolina Mucha

Co Polacy najczęściej kupują w IKEA? Zdziwisz się, jak wiele z tych przedmiotów masz u siebie w domu

Co Polacy najczęściej kupują w IKEA? Zdziwisz się, jak wiele z tych przedmiotów masz u siebie w domu

IKEA przez lata kształtowała gusta Polaków. Konia z rzędem temu, kto nie ma w domu ani jednego przedmiotu kupionego w szwedzkim sklepie. Jakie produkty kupujemy najczęściej? Zapytaliśmy o to Małgorzatę Jezierską, specjalistę do spraw PR IKEA.

Wnętrza w groszki

Czasopisma modowe donoszą, że ubrania w groszki są ciągle aktualne. Również we wnętrzach możliwa jest groszkowa rewolucja.

Święta - kuchenne gadżety na Boże Narodzenie.

Okres świąt to czas, kiedy w domu pachnie świerkiem, cytrusami, korzennymi przyprawami i ciastem. W kuchni powstają makowce, serniki oraz piękne, bajecznie kolorowe pierniczki i babeczki. Przedstawiamy akcesoria, które mogą ułatwić pracę w kuchni oraz uczynić wypieki niepowtarzalnymi.

Aranżacje stołów na różne okazje

serwetki, koniecznie w kolorze grafitowym lub czarnym, jak te przeszywane srebrzystą nitką od Duka. Wybierając zastawę warto postawić na klasyczną biel, jaką proponuje np. AlmiDécor w kolekcji Leonika lub zastawę wykorzystującą elementy szklane (AlmiDécor Claro). Jeżeli zdecydujemy się na

Sos jogurtowy z ziołami i chili

czosnku, do smaku: sól i pieprz mielony kolorowy Czosnek przecisnąć przez praskę albo drobno posiekać. Jogurt wlać do miseczki, dodać czosnek, chili, zioła, cukier i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać, doprawić odrobiną soli i pieprzu. Odstawić na min. 30 min. do lodówki. Podawać schłodzony do

Sznycle warzywne - z kalarepy i selera

obrać ze skóry, pokroić na plastry grubości około 1,5 centymetra. W garnku zagotować wodę, posolić. Plastry selera i kalarepy obgotować przez 3-4 minuty. Nie rozgotować! Obgotowane warzywa ostudzić, przyprawić pieprzem kolorowym, ewentualnie dosolić. Przygotować 3 miseczki lub 3 głębokie talerze. W

Pieczona polędwica wołowa z grzanką z tapenadą z czarnych oliwek i mini ratatouille

oliwek (tapenady). Przygotuj mini ratatouille: drobno pokrojoną szalotkę zeszklij na oliwie z oliwek. Podczas smażenia szalotek dorzuć paprykę pokrojona w kostkę nie większą jak 0.5 centymetra. Smaż nie dłużej niż 3-4 minuty. W połowie smażenia papryki dodaj cukinię i bakłażana pokrojone tak samo, jak

Najnowsze