, czekoladą i owocami. Wokół jednego biszkoptu zapnij brzeg tortownicy. Nasącz alkoholem, posmaruj masą. Drugi biszkopt również nasącz alkoholem, przykryj masę. Wstaw na 4-5 godzin do lodówki (najlepiej na noc). Cassatę wyjmij z tortownicy, polukruj lub przykryj płaszczykiem z rozwałkowanego marcepana
dodać ser typu feta.Ser żółty zetrzeć na tarce o małych oczkach, dodać do masy i dobrze wyrobić. Doprawić masę pieprzem i ostrą papryką. Nie solić bo ser typu feta jest słony. Wstawić masę do lodówki na 15 minut, aby się schłodziła. Przygotować do obtaczania kulek: drobno posiekany szczypiorek, paprykę
drugiej połowy twarogu dodaj miód lipowy i miąższ wanilii. Delikatnie wymieszaj. Przygotuj 4 eleganckie, szklane pucharki. Na dno pucharów w których będzie podawany deser wsyp mieszankę orzechów i migdałów. Nałóż warstwę twarogu z wanilią a następnie warstwę twarogu z pomarańczą. Przykryj folią spożywczą