cebulę na ciemno-złoty kolor. Usmażoną cebulę umieszczamy w misce (miska powinna być duża). Następnie smażymy kurczaka na złoty kolor. Po usmażeniu mięso umieszczamy w misce na cebuli. Na kurczaka kładziemy poszatkowaną kapustę pekińską. Teraz w kubeczku przygotowujemy sos - kilka łyżek majonezu, taką
ryż trzy kolory - 3 woreczki,pstrąg tęczowy filet 35 dag,pieprz cytrynowy do smaku,sól do smaku,Na sos:,jogurt naturalny 150 ml,koper posiekany 2 łyżki,papryka słodka do smaku,pieprz i sól do smaku,sok z cytryny do smaku Ryż ugotować według przepisu na opakowaniu. Filet pstrąga opłukać oprószyć
2 okrągłe fioletowe bakłażany,
sól i pieprz,
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia,
ząbek czosnku,
500 g pomidorowej pasty passata,
pęczek bazylii,
100 g startego parmezanu Pociąć bakłażany na plastry o grubości mniej więcej 5 cm. Każdy posypać solą i zostawić pod obciążeniem na 2 godziny
Po 10 dag rukoli, roszponki i radicchio, 40 dag białego sera owczego, 4 jajka, 10 dag tartej bułki, 1 łyżeczka suszonego tymianku, 1 szklanka soku winogronowego, 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej, 8 pomidorków koktajlowych, 600 ml bulionu, 4 świeże figi, po 1 kiści winogron zielonych i fioletowych, 8
. lemon curd, a następnie pokrywamy cienką warstwą kremu maślanego (białego). Wkładamy do lodówki na ok. 30 minut. Resztę kremu dzielimy na 6 porcji i farbujemy barwnikami spożywczymi. Potrzebny będzie kolor żółty, pomarańczowy, czerwony, zielony, niebieski i fioletowy. Dekorujemy schłodzone ciasto