krany kolorowe ceny

Maja Stosio

Pojemniki na napoje "na wynos" - praktyczne, hermetyczne naczynia, dzięki którym możesz cieszyć się smakiem swoich ulubionych napojów, gdzie tylko chcesz

Pojemniki na napoje "na wynos" - praktyczne, hermetyczne naczynia, dzięki którym możesz cieszyć się smakiem swoich ulubionych napojów, gdzie tylko chcesz

Każdego dnia spotykamy na ulicach osoby biegnące do pracy lub na uczelnię z kubkiem aromatycznej kawy "na wynos". Niezliczone kawiarnie oferują nam różnego rodzaju gorące napoje. Problem polega na tym, że napój serwowany w takim naczyniu szybko traci temperaturę i nie sposób schować go do torby. Warto zatem zaopatrzyć się w naczynie, dzięki któremu będziemy mogli swobodnie przemieszczać się z naszym ulubionym napojem, bez ryzyka rozlania. 

Kuchnia w stylu retro

Styl lat 50. i 60. powraca wciąż na nowo zarówno w modzie jak i we wnętrzach. Tak urządzona kuchnia będzie więc jak najbardziej na topie.

Jaką baterię do kuchni warto wybrać? Poznaj 5 polecanych produktów

Jaka bateria kuchenna jest najlepsza? Na rynku możemy wybierać spośród kilku rodzajów produktów. Każdy z nich ma nieco inne cechy i stopień zaawansowania. Oczywiście różni je także design i ceny. Jak wybrać baterię, by nie być potem rozczarowanym? Oto 5 produktów godnych uwagi i nieco dodatkowej wiedzy, która przyda nam się wtedy, gdy zechcemy dokonać zakupu baterii kuchennej.

Nowy Katalog IKEA 2014: Dom to frajda. Mieszkając z dziećmi.

domowników. Dodatkowo nowe, niższe ceny sprawią, że urządzanie domu stanie się dla całej rodziny jeszcze większą frajdą. W katalogu nie zabrakło też wskazówek, jak żyć w sposób bardziej przyjazny dla środowiska, a jednocześnie bardziej oszczędny. "IKEA od lat wspiera rodziny z

Restauracja Kolorowa

Elegancka restauracja oferująca dania kuchni staropolskiej w stosunkowo niskiej cenie. śląskie Legnica Dziennikarska 7-9 59-220

Udka gęsie na purée z grochu

ilości oliwy tylko z jednej strony. Łuskany groch zalać zimną wodą i odstawić na 2 godz. Następnie odcedzić go i opłukać pod kranem. Wsypać znów do garnka, zalać wodą i gotować, aż będzie miękki. Zdjąć z ognia, odlać 150 ml płynu po gotowaniu, a resztę odcedzić na sitku. Połowę grochu zmiksować z

Najnowsze