najczęściej wybierany komplet naczyń, ponieważ jest bardzo praktyczny. Zawiera talerze o różnej wielkości, półmiski, w których można serwować sałatki, ale również pojemniki na przyprawy, mleko, sosjerki, wazę do zupy czy nawet świeczniki i wazoniki. Jednak warto kupować również zastawę składającą się z
Jak wybrać serwis obiadowy? Poszukując serwisu obiadowego przede wszystkim warto przemyśleć kluczowe kwestie: ile naczyń potrzebujemy, na ile osób i jakie dodatkowe elementy nas interesują, na przykład półmisek, waza czy sosjerka. Drugą kwestią jest liczba kompletów, w zestawie znajduje się
Propozycja Duki spodoba się zapewne osobom, które lubią serwisy odbiegające od klasycznych: bieli czy kości słoniowej. Tillatala -to zestaw utrzymany w szarej tonacji z gradientem.
Seria z kamionki, pokrytej glazurą składa się 8 elementów. Naczynia o
wzory, w stylu vintage, retro czy komplety z odrobiną elegancji. Mogą też być wykonane z wielu różnych materiałów. Jaki serwis obiadowy wybrać? Praktyczny będzie serwis obiadowy na 12 osób, nadający się do mycia w zmywarce, zawiera różnego rodzaju talerze, półmiski, pojemniki na
deserowych, waza, sosjerka, półmiski, salaterki. Bywają też serwisy dla 24 osób.
- Przemyśl jego wygląd.
Klasyczny serwis w kolorze białym, ewentualnie z delikatnym wzorem, jest uniwersalny i pasuje do każdego wystroju stołu i wnętrza oraz na każdą okazję