jednolitej masy. Układaj warstwowo w wysokich kieliszkach od wina. Schowaj do zamrażalnika lub lodówki (ja chowam do zamrażalnika na około 20 minut). Przed podaniem przyozdób listkiem mięty. truskawki;kiwi;banany;miód;czekolada;jogurt;
, greckiego jogurtu dokładnie wymieszaj z łyżeczką miodu oraz wiórkami kokosowymi. 3. Banana oraz kiwi zblenduj do uzyskania jednolitej masy. 4. Układaj warstwowo w wysokich kieliszkach od wina. 5. Schowaj do zamrażalnika lub lodówki (ja chowam do zamrażalnika na około 20 minut). 6. Przed podaniem przyozdób
2 dojrzałe avocado, 1 limonka, 1 cytryna, łosoś w plastrach pak. 200g, kawior z łososia, czarny kawior, wasabi, biały pieprz, sól 1. Łososia pokroić na plastry szer. ok. 3cm i ułożyć na głębokim talerzu. Skropić sokiem z 3/4 cytryny i odstawić na 10 min do lodówki.
2. Farsz: Avocado rozkroić
, doprawić do smaku solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny.Przykryć miskę i wstawić do lodówki na co najmniej godzinę, żeby wszystkie warzywa puściły sok i dobrze przeszły aromatami. Od czasu do czasu można całość wymieszać. Jeśli po wyjęciu z lodówki chłodnik będzie za gęsty, można dodać odrobinę kwasu