fotel gabinetowy kolor czarny

Redakcja

Jak dobrze dobrać fotel obrotowy do biura

Jak dobrze dobrać fotel obrotowy do biura

Fotel obrotowy to jeden z ważniejszych elementów wyposażenia w każdym biurze. Wraz z biurkiem lub stołem stanowi główne miejsce pracy biurowej, zatem bardzo często to w nim pracownicy spędzają większość swojego czasu w pracy. Fotel obrotowy musi być zatem wygodny i ergonomiczny, a także dobrze, czyli estetycznie się prezentować. Na rynku pojawia się wiele foteli obrotowych, czym jednak kierować się, aby wybrać idealny fotel obrotowy dla naszej firmy?

Panierowany łosoś na czarnym risotto

Składniki dla 1 osoby Sos:, 1 żółtko, 1/3 szklanki śmietanki 30%, odrobina soku z cytryny, po 1/2 łyżeczki kawioru czerwonego i czarnego, sól i cukier do smaku, Risotto:, 1 łyżka oliwy, 5 łyżek czarnego ryżu (typu venere można też użyć arborio), 1/3 małej cebul, ok

Pieczona polędwica wołowa z grzanką z tapenadą z czarnych oliwek i mini ratatouille

600 g polędwicy wołowej, 1 łyżka oliwy z oliwek z drugiego tłoczenia pomace, sól, grubo mielony czarny pieprz, 1/2 szt bagietki, 1 szklanka oliwek czarnych bez pestek, 3-4 szt. filetów anchois, 1 bardzo mały ząbek czosnku, 1 duża gałązka świeżej bazylii, 1 i 1/2 łyżki kaparów, 2-3 łyżki

Placki ziemniaczane z łososiem

700 g ziemniaków,2 cebule białe,1 jajko,do smaku sól ziołowa ,5 łyżek mąki,do smaku pieprz czarny mielony ,do dekoracji łosoś wedzony plastry,do dekoracji śmietana 18 proc,olej do smażenia Ziemniaki i cebulę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Do masy dodać jajko oraz mąkę,doprawić solą i

Roladki wieprzowe z fetą i oliwkami

sznycle wieprzowe, papryka czerwona, ser feta, oliwki czarne lub zielone, czerwony pieprz, kostka rosolowa, smietana, sol, pieprz Sznycle delikatnie rozbic, posmarowac serem feta, ulozyc na nich pokrojona w paski papryke(kolor dowolny,preferowana czderwona) i pokrojone w plastry oliwki-ja wole

Kurczę po polsku

czarnym i ziołowym oraz majerankiem. Zalać kaszę gryczaną bulionem lub rosołem , zagotować i odstawić pod przykryciem niech wciągnie bulion. Boczek i cebulę pokroić w kostkę podsmażyć na patelni na złoty kolor. grzyby namoczyć w wodzie i zagotować. Kaszę mieszamy z podsmażonym boczkiem i cebulą

Najnowsze