itp...
Zanim dojdzie drugi omlet trzeba go nakryć tym pierwszym (nie usmażona stroną oczywiście)):)
I GOTOWE całość podawać z majonezem i gorącą herbatą. jajko;mleko;mąka;oliwa z oliwek;majonez;szynka;pieczarki;ser żółty;
wrzątkiem, przykryj dzbanek by wszystko się zaparzyło. Pomarańczę podziel na dwie części, z jednej wyciśnij sok do herbaty, a druga podziel na male kawałki i wlóż do filiżanek do których będziesz nalewać później herbatę gościom. Ananasa obierz ze skory tnąc pionowo grube pasy skory. Ze skory ananasa
minut. Przecedź do garnka, dodaj żelatynę namoczoną w 3 łyżkach wody. Podgrzewaj, mieszając, aż żelatyna się rozpuści. Musem napełnij małe japońskie filiżanki do herbaty, wstaw do lodówki do zastygnięcia. Deser możesz ozdobić skórką pomarańczową z syropu. herbata;mleko;śmietana;cukier;żelatyna;
oraz kratkę, która pozwoli umieścić rybę nad herbatą, w dymie, który wypełni garnek. Kratkę natłuścić olejem. Dno wyłożyć podwójną warstwą folii aluminiowej, nasypać na nią mieszankę ryżu i herbaty. Po wyjęciu z soli rybę opłukać, wytrzeć i położyć w przewiewnym miejscu, by obeschła (na kilka godzin
do garnka. Żelatynę rozpuścić w trzech łyżkach ciepłej wody. Wymieszać ze śmietanową miksturą i podgrzać, aż żelatyna się rozpuści.W małych japońskich filiżankach do herbaty wstawić do lodówki do zastygnięcia. Podawać w filiżankach lub odwracając filiżankę, wyłożyć na talerz. herbata;mleko;śmietana