cukrem pudrem, powstałą masą smarujemy tort. Dekorujemy masą cukrową według wybranego pomysłu. biszkopty;jajko;mąka;cukier;śmietana;żelatyna;galaretka;jagody;cukier;masło;cukier puder;
jajko,
szczypior posiekany,
pomidor,
szynka,
1/6 łyżeczki majonezu, Jajko gotujemy na twardo, obieramy. Z pomidora ścinamy plasterek z góry. Na talerzu stawiamy jajko, jeśli nie chce stać musimy wyrównać. Wycinamy otwór w jajku na drzwi i wkładamy prostokąt z wędliny, robimy okna z wędliny
kilka płatów ciasta na won ton (lub paczka papieru ryżowego), bita śmietana, dowolne owoce (pokrojone w plasterki bez pestek), olej z orzechów ziemnych do smażenia Tak naprawdę Chińczycy rzadko jadają desery w naszym rozumieniu tego słowa. Pagoda to raczej smakołyk w modnym stylu fusion z
uznania. Proponuję zaszaleć z ostrymi dodatkami - w końcu za oknem tak szaro i zimno, a nasz krem rozgrzeje i serca, i podniebienia. Do gorącej masy dokładamy dyniowe puree, ponownie doprawiamy, gotujemy około 10 minut do czasu, aż kostki dyni staną się miękkie. Zupę nalewamy na talerz, dosypujemy