rozwałkuj (1,5-2 mm) i bardzo gęsto ponakłuwaj (dzięki temu blaciki będą płaskie, jak na zdjęciu).Piecz na złoty kolor w temp. 200°C. Pod sam koniec pieczenia zmniejsz temperaturę do 180°C, aby ciasto się wysuszyło. Bardzo ostrym nożem pokrój je na blaciki o wymiarach 14 x 3,5 cm. Przygotuj pasek
Restauracja Anna oferuje tradycyjne dania kuchni śląskiej oraz pyszną pizzę. opolskie Góra Świętej Anny Rynek 2 47-154
So-Ann Sushi to jeden z niewielu lokali w stolicy, gdzie można poczuć klimat i smak prawdziwej japońskiej kuchni. Poza dobrą kuchnią, niewątpliwym atutem tego miejsca jest obsługa, którą stanowią ... mazowieckie Warszawa Koszykowa 54 00-675
Restauracja Anna de Croy oferuje niepowtarzalną szansę skosztowania specjałów kuchni staropolskiej we wnętrzach liczącego pięć wieków zamku. pomorskie Słupsk Dominikańska 5 76-200
Chimera - krakowska restauracja serwująca dania kuchni staropolskiej. małopolskie Kraków Świętej Anny 3 31-008