jeszcze chwilę smażyć,
dodać 2 łyżki czosnkowego sosu chili, sól i pieprz,
na koniec dodać posiekany szczypior (część zostawić do dekoracji), wymieszać,
papier ryżowy moczyć w letniej wodzie,
nakładać na każdy arkusz porcje kaszy i
30 dag mąki,20 dag masła,7 dag cukru pudru,7 dag zmielonch orzechów włoskich,1 żółtko,orzeszki laskowe do dekoracji Ciasto dobrze wyrobić z podanych składników i schłodzić przez ok. 1 godzinę w lodówce. Z trzech malutkich kuleczek uformować koniczynkę. Do środka przylepić orzeszek laskowy.
Piec na
owoce chlebowca, trochę sake, ciasto na won tony (lub papier ryżowy), tłuszcz do głębokiego smażenia, owoce rambutana (z puszki), imbir w proszku, mielony kardamon Do dekoracji:, cukier puder, stopiona czekolada Rozmroź ciasto na won tony. Jeśli używasz papieru ryżowego, namocz go w wodzie. W tym
dekoracji). Ponownie zwiń ciasto, owiń w papier i włóż do lodówki na co najmniej 2 godziny, aby dobrze się schłodziło i stężało. mąka pszenna;cukier;jajko;kakao;proszek do pieczenia;maliny;
1 łyżka kawy rozpuszczalnej,
350 g mączki migdałowej,
220 g drobnego cukru,
1-2 łyżki likieru kawowego,
3 białka,
20-25 ziarenek kawy do dekoracji W dużej misce rozpuść kawę w trzech łyżkach (45 ml) gorącej wody. Dodaj mączkę migdałową, cukier, likier i ubite białka. Mieszaj, aż masa będzie