zabudowa piecyka gazowego

KM

Kuchnia indukcyjna - jaką wybrać? Na co zwracać uwagę przy zakupie?

Kuchnia indukcyjna - jaką wybrać? Na co zwracać uwagę przy zakupie?

Do nowoczesnych kuchni najczęściej wybierane są płyty indukcyjne. Dlaczego? Wszystko za sprawą wysokiej efektywności i dużego poziomu bezpieczeństwa. Podczas wyboru pojawiają się jednak dylematy. Wybrać kuchnię indukcyjną wolnostojącą czy do zabudowy? Z piekarnikiem czy bez? Czy się sprawdzi, a może lepsza będzie kuchnia gazowa? Wyjaśniamy wszystkie kwestie!

Klimatyczne mieszkanie na poddaszu wrocławskiej kamienicy

Na tej prawie 70-metrowej przestrzeni czuć ducha przeszłości. Stare poddasze we Wrocławiu zamieniono na funkcjonalny apartament. Oryginalne, odrestaurowane drewniane belki, pieczołowicie zgromadzone antyki i stara cegła wprowadza we wnętrza klimat dawnych lat.

69 m kw., dla 2 osób: jak urządzić część dzienną

Nasze mieszkanie znajduje się na piętrze jednorodzinnego domku. Szykujemy się do remontu, przy okazji chcemy między innymi wygodnie urządzić część dzienną. Często przyjmujemy gości, potrzebny jest nam więc stół, przy którym można by z nimi usiąść. Kuchnię wolelibyśmy pozostawić na swoim miejscu. W tej chwili sypialnia znajduje się w najmniejszym pokoju i jest zdecydowanie dla nas za mała, z kolei przedpokój - zbyt duży. Nie chcemy usuwać ściany biegnącej przez środek mieszkania. Marta z Pruszkowa

Zobacz wideo

Łazienka: 20 pomysłów na schowki

Łazienka: 20 pomysłów na schowki

góry pralkę oraz mało atrakcyjny piecyk gazowy. Ażurowe drzwiczki zapewniają cyrkulację powietrza. SCHOWKI W ŁAZIENCE. Szafki typu cargo (z półkami-koszami wysuwającymi się wraz z frontem) zwykle są montowane w kuchniach. Ale jak widać równie dobrze mogą się sprawdzić w łazience. SCHOWKI W ŁAZIENCE

Tarta z kolorową papryką

usuń folię i ciężarki, posmaruj roztrzepanym jajkiem i podpiekaj jeszcze około 5 minut Przygotuj farsz: jajka wymieszaj ze śmietaną, dopraw solą i pieprzem. Papryki opiecz w piecyku lub nad palnikiem kuchenki gazowej i obierz ze skóry. Następnie pokrój na paski, ułóż na cieście, posyp tartym serem i

Pasztet

, wstaw do niego blaszki. W piecyku gazowym pasztet będzie się zapiekał około 45 min, w elektrycznym - nawet o 30 min dłużej. Gdy jego wierzch ładnie się zrumieni, a boki zaczną lekko odstawać od ścianek, możesz uznać, że jest gotowy. Wyjmij foremki. Nie przejmuj się, że pasztet trochę opadnie - tak

Najnowsze