uchwyt na ręcznik papierowy

Stojak na ręcznik papierowy - przedmiot niezbędny w każdej kuchni

Stojak na ręcznik papierowy - przedmiot niezbędny w każdej kuchni

Stojak na ręcznik papierowy pozwala na komfortowe korzystanie z tego użytecznego produktu. Same ręczniki papierowe są w kuchni niezbędne - pomagają w utrzymywaniu czystości w tym pomieszczeniu i mogą służyć do okrywania niektórych artykułów spożywczych. Sprawdźcie, jaki stojak na ręcznik papierowy zda egzamin w waszej kuchni.

Pożyteczne relingi kuchenne

Dzięki listwom Franke Gallery wszystkie akcesoria niezbędne przy pracach kuchennych są swoim miejscu i w każdej chwili gotowe do użycia.

Poradnik: wszystko o tapetowaniu

Ogromna różnorodność tapet sprawia, że tak chętnie wybieramy je jako dekorację ścian. Dla tych, którzy będą tapetować pierwszy raz, przygotowaliśmy praktyczny poradnik.

Faworki

rumiano, odwracając w trakcie raz. Szybko się smażą, więc spokojnie można najpierw przygotować powycinane ciasto, a następnie smażyć. Wyłożyć na talerz z ręcznikiem papierowym aby odsączyć zbędny tłuszcz. Posypać obficie cukrem pudrem. Zjadać ze smakiem! mąka pszenna;cukier;cukier waniliowy;żółtka

Frytki z paluszkami rybnymi

6 dużych ziemniaków, olej do głębokiego smażenia, sól, 2 filety białej ryby, 1 jajko, bułka tarta Przygotuj frytki: Ziemniaki obierz, pokrój w plasterki a potem wzdłuż na frytki. Pokrojone ziemniaki wypłucz zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami. Rozgrzej olej w głębokim rondlu (lub

Pasta jogurtowa z bakłażanem

ręcznikiem i usmaż na sporej ilości oliwy. Plasterki bakłażanów ułóż na papierowym ręczniku, który wchłonie nadmiar tłuszczu. Teraz zmiksuj bakłażany z jogurtem, wymieszaj z sokiem cytrynowym i pastą sezamową, przypraw do smaku solą. Podawaj na talerzykach, stawiając obok miseczkę z dobrą oliwą. Tę pastę

Szaszłyki z kurczaka w panierce kokosowej

500g piersi kurczaka,2 duże jajka,4-5 łyżek wiórków kokosowych,4 łyżki bułki tartej,olej do smażenia,sól,pieprz do smaku Pierś kurczaka dokładnie umyć i osuszyć na papierowym ręczniku. Następnie pokroić pierś w duże kostki. Doprawić solą i pieprzem. Do miseczki wsypać wiórki kokosowe i bułkę tartą

kotlety z kabaczka

młody kabaczek bez obierania lub starszy obrany i wydrążony jajko bułka tarta olej przyprawy kabaczek kroimy na cienkie krążki przyprawiamy panierujemy jak kotlet ismażymy na oleju przed podaniem odsączamy znadmiaru tłuszczu kładąc na papierowy ręcznik pycha jajko;bułka tarta;olej

Najnowsze