odcisnęły, grillujemy 7-8 minut z każdej strony (nie mogą być różowe w środku). Podczas grillowania kotlety spryskujemy kilka razy piwem. Najlepiej robić to tak: butelkę otwieramy, zatykamy kciukiem, wstrząsamy i nie zdejmując kciuka pryskamy piwem na kotlety. Chodzi o to, by strumień nie był zbyt silny i
sokiem z cytryny (ew. możesz dodać kilka suszonych pomidorów, dzięki temu będzie bardziej aromatyczna). Przygotuj kawałek folii aluminiowej o długości 40 cm. Na prawą połowę folii nałóż 1/4 marynaty i umieść na niej jeden filet. Lewą połową folii przykryj rybę i z dwóch stron podwiń brzegi, tak aby ryba
czasu mieszając. 5 minut przed końcem duszenia dodajemy dużo liści kolendry. Do gotującego się ryżu dodajemy szczyptę żółtka w proszku, aby ryż nabrał żółtego koloru. Wykładamy ryż na talerz formując babki. Po prawej stronie kładziemy mięso, a po lewej dżem z owoców mango. piersi z kurczaka;imbir
, aby nie przywarł. Kiedy spód jest lekko przybrązowiony, a od góry widać, że omlet ścina się przyzwoicie, zsunąć omlet przysmażoną stroną na duży talerz. Trzymając talerz na prawej dłoni, a patelnię w lewej, zdecydowanym ruchem prawej ręki przerzucić omlet z powrotem na patelnię, surową stroną do dołu
. Posypujemy z każdej strony odrobiną soli i pieprzu. Cebulę, pora i suszone pomidory drobno siekamy. Dodajemy serek i wszystko razem dokładnie mieszamy. Doprawiamy odrobiną soli. Przygotowaną pastą faszerujemy naciętą pierś. Na folii aluminiowej (błyszczącą stroną do zewnątrz) układamy plasterki szynki tak