pojemniki kolorowe ceny sanitex

Zobacz wideo

Restauracja Kolorowa

Elegancka restauracja oferująca dania kuchni staropolskiej w stosunkowo niskiej cenie. śląskie Legnica Dziennikarska 7-9 59-220

Błękitna laguna

z serkami. Wylać na prostokątne naczynie i wstawić do lodówki do zastygnięcia. Potem wyjąć z pojemnika i pokroić w kostkę. Włożyć do pucharków. Dodać owoce oraz owocowy sos. Sos zrobiłam ze zmiskowania części owoców (truskawki, porzeczki kolorowe, wiśnie, rabarbar) z mlekiem, smietaną i cukrem

Trufle czekoladowe

obtaczaj w dowolnej posypce i przekładaj do kolorowych papilotek. Gotowe trufle przechowuj w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku. Rada: masę truflową możesz aromatyzować, dodaj do niej np. łyżkę esencjonalnego espresso, alkoholu (np. koniaku lub likieru pomarańczowego) lub posiekane orzechy

Czekoladowe trufle z likierem migdałowym

i ponownie wstaw do lodówki na min. 4 godziny, żeby zastygły. Rada: domowe czekoladki należy przechowywać do tygodnia w lodówce w szczelnym pojemniku. Zamiast likieru migdałowego możesz użyć dowolnego mocnego alkoholu (likierów: kawowego, pomarańczowego, wiśniówki, brandy) lub z niego zrezygnować

Zapiekanka z bakłażana i warzyw

1 bakłażan, 2,3 kolorowe papryki, 2,3 cebule, 2 pomidory, woreczek ryżu, ząbek czosnku, śmietanka 18 proc. (mały pojemnik), olej, sól, pieprz, zioła prowansalskie do smaku, 1 jajo Bakłażana należy umyć, pokroić w 1 cm. plastry, posolić i odłożyć na chwilę. Podgotować 5-7 min. ryż, cebulę pkroić w

Najnowsze