patelnia praktyczne ikea

Karolina Mucha

Co Polacy najczęściej kupują w IKEA? Zdziwisz się, jak wiele z tych przedmiotów masz u siebie w domu

Co Polacy najczęściej kupują w IKEA? Zdziwisz się, jak wiele z tych przedmiotów masz u siebie w domu

IKEA przez lata kształtowała gusta Polaków. Konia z rzędem temu, kto nie ma w domu ani jednego przedmiotu kupionego w szwedzkim sklepie. Jakie produkty kupujemy najczęściej? Zapytaliśmy o to Małgorzatę Jezierską, specjalistę do spraw PR IKEA.

Limitowana kolekcja IKEA ÖVERALLT

Kenijski wieczorny rytuał i niespieszny styl życia zainspirowały dziecięciu wybitnych afrykańskich architektów, projektantów i artystów oraz pięciu projektantów IKEA do stworzenia kolekcji nawiązującej do miejskich zwyczajów. Seria OVERALLT ma zwracać naszą uwagę na to, jak ważne są spokojne, szczęśliwe chwile spędzane w gronie najbliższych.

Małe mieszkania. Jak urządzić małe mieszkanie

Jak urządzić małe mieszkanie by żyło się w nim wygodnie i komfortowo? Podajemy 10 inspirujących rozwiązań, które sprawdzą się w małych wnętrzach!

Wieszak na kuchenne akcesoria

Wieszaki na przybory kuchenne zamontowane pod sufitem mogą pełnić nie tylko funkcję praktycznego miejsca do przechowywania, ale także mogą być elementem dekoracyjnym kuchni urządzonej w stylu retro, prowansalskim lub rustykalnym. Mogą też być

Wieszak na kuchenne akcesoria

Wieszaki na przybory kuchenne zamontowane pod sufitem mogą pełnić nie tylko funkcję praktycznego miejsca do przechowywania, ale także mogą być elementem dekoracyjnym kuchni urządzonej w stylu retro, prowansalskim lub rustykalnym. Mogą też być wkomponowane w nowocześnie zaaranżowaną kuchnię i

Przechowywanie w kuchni. Jak dobrze zorganizować przestrzeń?

Zadbaj o to, by w twojej kuchni było co najmniej kilka szuflad. Szafki z szufladami, sprawdzają się znacznie lepiej niż te ze zwykłymi półkami. W najgłębszych szufladach trzymaj garnki, patelnie czy zastawę stołową. Najpłytszą wykorzystaj do przechowywania sztućców. Warto zainwestować w kilka

Gwardyjna potrawka

jest a nie jakichś zniewieściałych trubadurów. Słoninkę i boczek wrzuciłem na patelnie i smażyłem. Jak już słoninka dostała takiego ładnego kolorku i boczek się "zeskwarczył" wtedy dorzuciłem cebulę, wszystko smażyłem jeszcze chwilkę i odstawiłem na bok. W międzyczasie wstawiłem sobie mały garnuszek z

Pstąg z pieczonymi ziemniakami i sosem pomidorowym

doprawić indywidualnie na talerzu. Na samym końcu jak sos jest praktycznie gotowy dodaję pokrojone zioła i tylko chwilę podgrzewam 1-2 minuty. Pstrąg: Pod koniec pieczenia ziemniaków i przyrządzania sosu rozgrzewam patelnię, i szybko smażę na maśle /sklarowanym/ lub margarynie. U mnie nikt nie jada

Najnowsze