parawany kolorowe jaka cena

OPRACOWANIE: Monika Utnik-Strugała ZDJĘCIA: Radosław Wojnar, East News, East News/Picture Press, East News/Jalag Syndication, East News/Picture Press/Olaf Szczepaniak/living4media/Free, Taiga/Shutterstock.com, Mak Media/New Media Images

Kolorowe tekstylia - szybki i prosty sposób na metamorfozę wnętrza

Kolorowe tekstylia - szybki i prosty sposób na metamorfozę wnętrza

Kolorowe tekstylia to świetny pomysł na odmianę wnętrza bez generalnego remontu. Wystarczą nowe poduszki, obrusy, zasłony. Wielobarwne, z ciekawym splotem. Zobaczcie, jak osiągnąć niebanalny efekt.

Lutowy numer "Czterech Kątów" już w sprzedaży

W kioskach pojawił się najnowszy numer naszego magazynu. Oprócz tematu wiodącego, którym są małe łazienki, szczególnie polecamy wademekum z podpowiedziami, jak zmienić wystrój sypialni, dwie wizyty u naszych gości i - jak zawsze - prezentacje pięknych mieszkań.

Zobacz wideo

Sałatka jako główne danie

100g kolorowego makaronu,120g rukoli,50g pestek słonecznika,2 pomidory,2 jajka,2 łyżki oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego,1 łyżeczka musztardy,sól,pieprz,czosnek granulowany,sok z 1/2 cytryny Makaron ugotować al dente, zahartować zimną wodą. Rukolę umyć, odsączyć, podrzeć na mniejsze kawałki

Restauracja Kolorowa

Elegancka restauracja oferująca dania kuchni staropolskiej w stosunkowo niskiej cenie. śląskie Legnica Dziennikarska 7-9 59-220

kolorowe roladki

. Każdą masę miksujemy dodatkowo jeszcze z 1/3 miękkiego masła. Solimy do smaku. Każdy filet smarujemy jedną z paprykowych past i zwijamy jak roladkę. Panierujemy maczając najpierw w bułce tartej, potem w jajku i jeszcze raz w bułce tartej. Smażymy z obu stron na głębokim tłuszczu. Podajemy gorące jako

Kolorowe szaszłyki

natki pietruszki. Boczek kroimy w plastry, paprykę w kwadraty, a cebulę w talarki. Wszystko to nadziewamy na szpikulce do szaszłyków w kolejności jaką lubimy. Szaszłyki zakończamy nutą owocową - winogronami. Pieczemy w piekarniku lub na grillu, około 30 minut, w połowie pieczenia szaszłyki

Kolorowe leczo

posolić, jak puści wodę odsączyć na sitku. Cukinię wrzucić do rondla, wlać wodę i dusić do momentu, aż zmięknie. Pokrojoną w kostkę cebulę i kiełbasę zeszklić na oleju. Papryki pokroić w paski i podusić do miękkości. Pomidory pokroić w ćwiartki, ogórki w talarki, czosnek zetrzeć na tarce. Grzyby

Najnowsze