panele szklane kuchnia zioła

Redakcja

Nowoczesna czy klasyczna? Sprawdź 5 modnych aranżacji kuchni i wybierz swój styl

Nowoczesna czy klasyczna? Sprawdź 5 modnych aranżacji kuchni i wybierz swój styl

Urządzanie wymarzonej kuchni to ogromne wyzwanie. Jak sprawić, by była piękna i funkcjonalna? Możemy posiłkować się pomocą projektanta wnętrz lub inspirując się przykładami aranżacji, sami znaleźć ciekawe rozwiązania. Przedstawiamy 5 wyjątkowych aranżacji kuchennych - każda z nich jest w zupełnie innym stylu!

Wystrój wnętrz: (niemal) wszystko ze szkła

Ostrożnie, szkło! - chciałoby się zawołać, ale w tym wypadku to niepotrzebne. Bo to szkło z założenia bardzo mocne. Coraz częściej trafia do naszych mieszkań w postaci ścian, regałów, umywalek, paneli...

Wnętrza: mieszkanie w stylu lat 50. w centrum Warszawy

Surowa cegła i matowa biel na ścianach. Miks przedmiotów sprzed półwiecza ze świeżymi pomysłami trendsetterów. Powstało nostalgiczne wnętrze, gdzie "tu i teraz" wypływa z tego, co było.

Przytulne mieszkanie. Jak je urządzić?

wystarczą. Przytulne wnętrza to przede wszystkim naturalne materiały. Drewniane panele na ścianach, kapa z surowej wełny czy duże lniane poduszki nadadzą wnętrzu prawdziwie domowego charakteru. Pięknym dodatkiem będą szklane słoje wypełnione muszlami, szyszkami czy kamieniami. Oświetlenie ma magiczny

Dodatki tworzą styl

KUCHNIA W STYLU PROWANSALSKIM. Stół z litego drewna sosnowego, 120 x 90 cm, 1894 zł, Dller KUCHNIA W STYLU PROWANSALSKIM. Largo, panele laminowane, wzór dąb jasny rustykalny, ok. 130 zł/m kw., Quick Step KUCHNIA W STYLU PROWANSALSKIM. EAT3130PU, toster

Natara Tajska Restauracja

Pikantne, aromatyczne przyprawy i zioła, to sekret kuchni tajskiej mazowieckie Warszawa Solidarności 129 00-898

Grillowane żeberka w marynacie

1 kg żeberek wieprzowych pół szklanki oliwy z oliwek 4 łyżki sosu sojowego 100 ml wódki Extra żytniej Rozmaryn Zioła prowansalskie Żeberka tniemy na małe porcje, w naczyniu mieszamy oliwę, sos sojowy, wódkę żytnią, rozmaryn, zioła prowansalskie. Następnie przekładamy do szklanego

Mięsna szpadka w trzech smakach

filet z indyka 100g,polędwiczka wieprzowa 100g,schab bez kości 100 g,olej 2 łyżki,musztarda sarepska Tarsmak,sól,kurkuma,musztarda,miód,imbir,sól,pieprz czarny,pieprz ziołowy,czosnek,majeranek,sól,papryka słodka,płatki chilli,zioła prowansalskie,do indyka:,sól,kurkuma,miód,musztarda,imbir,do

Bakłażan z makaronem

Międzybrodzki Makaron gwiazdka 250g,bakłażan 3 szt,cebula 2 szt,masło 3 łyżki,czosnek 4 ząbki,sól,pieprz,zioła prowansalskie Makaron gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Bakłażany przekrajamy wzdłuż, z 3ch wydrążamy środki. Wszystkie środki i jedną

Deser z kiwi i mascarpone

pomarańczowego do smaku), przełóż do szklanych pucharków (odłóż po łyżeczce mascarpone na każdą porcję). Na wierzch masy serowej nałóż porcje masy z kiwi i połóż na wierzchu po łyżeczce odłożonego mascarpone. Posyp pistacjami i udekoruj świeżymi ziołami kiwi;melisa;bazylia;cukier;miód;serek mascarpone;serek

Najnowsze