Pikantne, aromatyczne przyprawy i zioła, to sekret kuchni tajskiej mazowieckie Warszawa Solidarności 129 00-898
1 kg żeberek wieprzowych
pół szklanki oliwy z oliwek
4 łyżki sosu sojowego
100 ml wódki Extra żytniej
Rozmaryn
Zioła prowansalskie Żeberka tniemy na małe porcje, w naczyniu mieszamy oliwę, sos sojowy, wódkę żytnią, rozmaryn, zioła prowansalskie. Następnie przekładamy do szklanego
filet z indyka 100g,polędwiczka wieprzowa 100g,schab bez kości 100 g,olej 2 łyżki,musztarda sarepska Tarsmak,sól,kurkuma,musztarda,miód,imbir,sól,pieprz czarny,pieprz ziołowy,czosnek,majeranek,sól,papryka słodka,płatki chilli,zioła prowansalskie,do indyka:,sól,kurkuma,miód,musztarda,imbir,do
Międzybrodzki Makaron gwiazdka 250g,bakłażan 3 szt,cebula 2 szt,masło 3 łyżki,czosnek 4 ząbki,sól,pieprz,zioła prowansalskie Makaron gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle. Bakłażany przekrajamy wzdłuż, z 3ch wydrążamy środki. Wszystkie środki i jedną
pomarańczowego do smaku), przełóż do szklanych pucharków (odłóż po łyżeczce mascarpone na każdą porcję). Na wierzch masy serowej nałóż porcje masy z kiwi i połóż na wierzchu po łyżeczce odłożonego mascarpone. Posyp pistacjami i udekoruj świeżymi ziołami kiwi;melisa;bazylia;cukier;miód;serek mascarpone;serek