natka pietruszki,2 kiwi,1/4 melona,cytryna,1 szkl. wody gazowanej, kilka kostek lodu, listek miety i plasterek pomarańczy do ozdoby Do sokowirówki wystarczy wrzucić natkę pietruszki, kiwi, melona, cytrynę. Następnie mieszamy sok ze szklanką wody gazowanej i kilkoma kostkami lodu. Idealnie sprawdza
50ml martini ,100 ml nektaru bananowego , 100ml soku z czarnej porzeczki, słomka oraz trochę cukru do ozdoby Wysoką szklankę zamoczyć na ok o,5 cm w wodzie a następnie w cukrze. Do szklanki wlać w kolejność martini ,sok z czarnej porzeczki a następnie nektar bananowy. Włożyć słomkę lub palemkę
drożdży w proszku, 70 g orzechów włoskich, posiekanych oraz cale orzechy do ozdoby Wlać wodę do pojemnika, dodać olej słonecznikowy. Posypać mąką, mlekiem w proszku i ziołami. Sól i cukier w 2 rogi pojemnika. Na końcu dodajemy drożdże Maszynę do pieczenia chleba ustawić na program podstawowy, z opcją
4 szklanki czerwonych borówek,2 kwaśne jabłka,1 szklanka cukru,kilka kropel soku z cytryny Owoce myję dokładnie pod bieżącą wodą (najlepiej na sitku przelewając je gorącą wodą).
Do rondelka wsypuję owoce, pokrojone lub starte na grubej tarce jabłka, dodaję cukier i sok z cytryny. Przykryty garnek
mylę). Wierzch posmarujcie odrobiną wody i posypcie sezamem dla smaku i ozdoby!
Ostatni krok to pieczenie - około pół godziny i EKOCHLEBEK jak marzenie!
A jak go już zjecie to tylko wierszem gadać będziecie! :) mąka pszenna;drożdże;cukier;