obieraczka do czosnku

MT

Garnki i akcesoria kuchenne, które posłużą na lata. Kupisz je z rabatem

Garnki i akcesoria kuchenne, które posłużą na lata. Kupisz je z rabatem

Jakie garnki i akcesoria kuchenne wybrać? Choć wybór na rynki jest naprawdę szeroki to niełatwo znaleźć takie, które spełnią wszystkie nasze oczekiwania. Sprawdziliśmy, jakie garnki i akcesoria do kuchni będą najlepszym wyborem.

Akcesoria kuchenne, które znajdziesz na wyprzedaży

Funkcjonalna kuchnia to nie tylko ładne meble i nowoczesne sprzęty AGD. Niezbędne są akcesoria kuchenne, które ułatwią przygotowywanie posiłków. Większość z nich podczas zimowej wyprzedaży kupisz w atrakcyjnych cenach. Sprawdziliśmy, na co warto polować!

Niezbędne urządzenia, bez których nie można sobie wyobrazić codziennej pracy w kuchni

Akcesoria kuchenne, które prezentujemy, służą dobrej organizacji pracy podczas gotowania - przekonaj się, że bez tych praktycznych urządzeń nie będziesz w stanie się obejść.

Makaron tagliatelle z cukinią i pomidorkami

500 g makaronu tagliatelle,250 g pomidorków koktajlowych,2 duże cukinie,2 ząbki czosnku,ser parmezan,2 łyżki oliwy,sól,pieprz Makaron ugotować al dente według instrukcji na opakowaniu. Cukinię dokładnie umyć i obieraczką do warzyw skroić cienkie plastry. Rozgrzać oliwę na patelni, dodać czosnek

Penne di zucchine

makaron penne - około 1/4 paczki, cukinia szt 2, czosnek 2 ząbki, chilli, oliwa z oliwek, garść startego parmezanu Makaron gotujemy al dente, na patelni podsmażamy czosnek pokrajany w cieniutkie plasterki, chilli drobno posiekane lub dodajemy suszone, oraz cukinie pokrojoną obieraczka do warzyw w

Wątróbka w warzywach

200 g wątróbek drobiowych,3 marchewki,2 pory,cukinia,2 łyżki oliwy,sól,sok z cytryny,ząbek czosnku,pieprz,olej do smażenia Wątróbkę myjemy i czyścimy z błonek, osuszamy i smażymy na oleju. Cukinię i marchewki obieramy, kroimy na długie, cienkie paski, najlepiej obieraczką do warzyw. Na długie paski

Wstążki z ogórków w sosie pomidorowo-kolendrowym

na cieniutkie paski, najlepiej obieraczką do warzyw. Posypujemy solą i odstawiamy na 15 minut. Przygotowujemy dressing: lekko rozgniatamy i mieszamy pozostałe składniki. Ogórki odciskamy, osuszamy na ręczniku papierowym, rozkładamy na talerzach i polewamy sosem. ogórki;pomidory;dymka;czosnek;kolendra

Kluseczki z marchewki

kilka marchewek (1 na osobę),Sos:,2-cm kawałek imbiru,3 łyżki octu jabłkowego,3 łyżki oleju sezamowego,marchewka pokrojona w plasterki,ząbek czosnku,duża szczypta soli,sok z 1 pomarańczy,2 łyżki orzechów ziemnych lub migdałów (mogą być ze skórką) Marchewki myjemy i obieramy. Ścinamy cienkie paski

Najnowsze