1 duże op. okrągłych biszkoptów, 1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego, 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej rozpuszczonej w 1 szkl. gorącej wody, 4 różne galaretki o kontrastowych kolorach ( u mnie truskawkowa, gruszkowa, niebieska - wieloowocowa + jabłkowo-miętowa na wierzch deserku), owoce do
Sapaya Quinto jest chińską restauracją, która mieści się przy ul. Madalińskiego 38 w Warszawie. Wnętrze lokalu jest bardzo słoneczne, a jasno-zielony kolor ścian dodatkowo nadaje pozytywne... mazowieckie Warszawa Madalińskiego 38 lok. 40 02-971
Pizzeria DoDo mieści się w dzielnicy Wola, przy ul. Górczewskiej 16 w Warszawie. Wnętrze lokalu jest proste, ale przykuwające uwagę - ściany są w intensywnym pomarańczowym kolorze, a krzesła ... mazowieckie Warszawa Górczewska 16 01-147
wyłów z garnka pęczek wygotowanych liści, przed wyrzuceniem wyciśnij z nich sok, przyciskając je do ściany garnka. Jeszcze dodaj do jarzyn ugotowaną fasolę wraz z wywarem.
Zawartość garnka jest teraz aromatyczna, ale wciąż ma dość nieokreślony smak i kolor. Dodaj więc cukru do smaku, przyprawę do zup
mąką. W rękaw cukierniczy z karbowaną końcówką, nakładamy ciasto parzone. Na blaszkę w odstępach 4 - 5 cm, wyciskamy okrągłe rozetki o średnicy ok. 2 cm. Wstawiamy do piekarnika. Pieczemy ok 25 minut, w temperaturze 180°C , na złoty kolor. Czekamy aż ostygną.
UWAGA: możemy zmniejszyć proporcje, z