historia piekarnika

Materiały promocyjne, Electrolux

Warto mieć piekarnik parowy!

Warto mieć piekarnik parowy!

Gotowanie na parze cieszy się ogromną popularnością. Tę metodę obróbki potraw od dawna cenią szczególnie profesjonalni szefowie kuchni. Wiedzą, że para jest sekretem przygotowywania potraw zdrowych, smacznych i apetycznych.

Systemy kuchenne Franke - piękno i technologia zamknięte w niepowtarzalnych formach.

Firma Franke świętuje w tym roku jubileusz stulecia istnienia. Zlewozmywaki, baterie i okapy, sygnowane logo marki, wyróżnia najwyższa jakość, uniwersalna funkcjonalność i ponadczasowe wzornictwo.

Industrialne wnętrza pod Wawelem

W mieście z wielowiekową tradycją przewrotny i nieoczekiwany. Nakreślony przez śmiałą projektantkę dla odważnych klientów, z rozmachem i bez kompromisów. Surowy, a mimo to świetnie dogadany z otoczeniem. Naturalny, ciepły i osobisty. Krakowski loft - nie loft.

Zobacz wideo

Białe wnętrza bez nudy. 13 świetnych mieszkań w bieli

Białe wnętrza bez nudy. 13 świetnych mieszkań w bieli

przechodziła z rąk do rąk i dopiero tutaj znalazła stałe miejsce. Pani domu uznała, że tak efektowny mebel z długą historią powinno się należycie wyeksponować, dlatego postawiła go w salonie. MONIKA OLESINSKA I KATARZYNA SOBCZYK-OSUCHOWSKA Duże okna wpuszczające mnóstwo światła, przestronne wnętrza

Babka ze śledzi

babki smarujemy masłem i wysypujemy mąką. Piekarnik rozgrzewamy do temperatury 200 st. C. Napełniamy formę masą i wstawiamy do piekarnika na ok. 40 min. Upieczoną babkę przekładamy na półmisek i polewamy stopionym masłem. Na kresach, skąd ta potrawa pochodzi, polewano babkę masłem bardzo obficie i

Najnowsze