grzejnik kolorowa jaka cena

Numer 01/2010

Numer 01/2010

Rozwiązania polecane do sypialni * Pomysły na atrakcyjny wystrój kuchni * Jak zagospodarować przestrzeń przy sedesie podwieszanym

Numer 04/2010

Deski nowe jak stare * Dekoracje na wielkanocny stół * Pomysły, jak obudować wannę *

15 najciekawszych nowości 2010 do domu i mieszkania

Zobacz ciekawe nowości sklepach budowlanych i wykończeniowych w 2010 r

Numer 10/2009

Na swoim miejscu - dom pełen przedmiotów z ciekawą historią Wnętrza Kolorowa jak sny - podwójna metamorfoza sypialni Gabinet szkła - zaskakujące pomysły na wykorzystanie szkła w łazience Piękne

Lutowy numer "Czterech Kątów" już w sprzedaży

tkaniny, sięgnijcie po kolorowe szkło, błyszczące sztućce i zastawę, a być może w czasie towarzyskiego spotkania poczujecie się jak w pałacu przy Canal Grande w Wenecji. Nawiązując do towarzyskich spotkań, zapraszam też do zapoznania się z tematem numeru: tym razem prezentujemy eleganckie i wygodne salony

Wnętrza: loft po włosku

Wnętrza: loft po włosku

nowe miejskie rezydencje jego autorstwa osiągają astronomiczne ceny. Jedną z nich jest Loft Rebecca ? trzypoziomowe mieszkanie o powierzchni ponad 400 metrów kwadratowych, które architekt urządził dla siebie i swojej rodziny. Powstało w budynku zbudowanej w czasach Art Nouveau (we Włoszech znanego jako

Sałatka jako główne danie

100g kolorowego makaronu,120g rukoli,50g pestek słonecznika,2 pomidory,2 jajka,2 łyżki oliwy z oliwek lub oleju rzepakowego,1 łyżeczka musztardy,sól,pieprz,czosnek granulowany,sok z 1/2 cytryny Makaron ugotować al dente, zahartować zimną wodą. Rukolę umyć, odsączyć, podrzeć na mniejsze kawałki

Restauracja Kolorowa

Elegancka restauracja oferująca dania kuchni staropolskiej w stosunkowo niskiej cenie. śląskie Legnica Dziennikarska 7-9 59-220

kolorowe roladki

. Każdą masę miksujemy dodatkowo jeszcze z 1/3 miękkiego masła. Solimy do smaku. Każdy filet smarujemy jedną z paprykowych past i zwijamy jak roladkę. Panierujemy maczając najpierw w bułce tartej, potem w jajku i jeszcze raz w bułce tartej. Smażymy z obu stron na głębokim tłuszczu. Podajemy gorące jako

Kolorowe szaszłyki

natki pietruszki. Boczek kroimy w plastry, paprykę w kwadraty, a cebulę w talarki. Wszystko to nadziewamy na szpikulce do szaszłyków w kolejności jaką lubimy. Szaszłyki zakończamy nutą owocową - winogronami. Pieczemy w piekarniku lub na grillu, około 30 minut, w połowie pieczenia szaszłyki

Kolorowe leczo

posolić, jak puści wodę odsączyć na sitku. Cukinię wrzucić do rondla, wlać wodę i dusić do momentu, aż zmięknie. Pokrojoną w kostkę cebulę i kiełbasę zeszklić na oleju. Papryki pokroić w paski i podusić do miękkości. Pomidory pokroić w ćwiartki, ogórki w talarki, czosnek zetrzeć na tarce. Grzyby

Najnowsze