. Dodać żółtka, 2/3 szkl cukru i przesiać proszek do pieczenia, zarobić ciasto, podzielić na 2 części.
Do jednej z mniejszych dodać kakao. Większą część rozłożyć na blaszce, posmarować powidłami, wierzch przykryć ciemnym ciastem starym na tarce o dużych oczkach.
Białka ubić z cukrem, dodać budyń malinowy
koniec proponuję podlać wszystko delikatnie powstałą glazurą z sosu bbq i bulionu, oraz posypać całość świeżym czarnym pieprzem. ryż arborio;bulion;czosnek;parmezan;masło;wołowina;polędwica wołowa;bulion;
45 dag ciemnej czekolady, 28 dag masła, 6 jajek, 6 łyżek miodu, 42 dag cukru pudru, 6-7 dag wiórków kokosowych, 28 dag mąki Glazura:, 20 dag ciemnej czekolady, 5-7 dag masła Posiekaj czekoladę, przełóż do metalowej miseczki, dodaj masło. Stop w kąpieli wodnej. Przestudź, dodaj jajka i miód
1 łyżka oleju arachidowego, 4 filety z piersi kurczaka (bez skóry i kości) pokrojone w poprzek na paski, 2 cebule dymki drobno pokrojone do przybrania, Glazura:, 75 ml ciemnego sosu sojowego, 75 ml wina ryżowego lub półwytrawnego sherry, 3 łyżki gruboziarnistego cukru Sos sojowy, wino ryżowe lub
przy temperaturze 170°C. Ciepłą blachę z ciastem wyjąć z piekarnika i przygotować ciemną glazurę pomarańczową
(cukier puder i likier pomarańczowy w dowolnym gęstym stężeniu). masło;cukier;pomarańcze;jajko;mąka;proszek do pieczenia;cukier;