obrypaną blachę, wtedy możemy nie kłaść folii, tylko smarować od razu blachę.
Wyrośnięte ciasto(15 minut) wykładamy na blachę tworząc przy brzegach grubsze krawędzie (żeby ładnie wyglądała :). Nakłuwamy ciasto widelcem.
Sos do pizzy
Składniki:
2 łyżki oleju
1 cebula
2 ząbki czosnku
1 puszka
, aby upiekła się z drugiej strony. Co jakiś czas skrapiaj sosem. Po 80 minutach natnij nożem skórę między udami a korpusem (aby wypłynął tłuszcz). Jeśli skórka kaczki jest już ładnie zrumieniona, przykryj brytfannę folią i piecz jeszcze 20 minut - kaczka jest gotowa, gdy po nakłuciu wypływa z niej
Centrum Hotelowo-Konferencyjne Wald Spa & Wellness to powstałe w 1993 roku na warszawskim Bemowie miejsce, w którym można chłonąć widzę jak gąbka na szkoleniach odbywających się na 7 specjalistycznych... mazowieckie Warszawa Połczyńska 52 01-337
Restauracja oferujaca dania kuchni polskiej. Lokal charakteryzuje ładne wnętrze i przystepne ceny. podkarpackie Rzeszów Juliusza Słowackiego 11 35-001
Restauracja Oaza to przytulne miejsce na posiłek. Lokal zachęca gości zarówno malowniczą lokalizacją, ładnym wystrojem wnętrza jak i bogatą ofertą menu. opolskie Prudnik Zwycięstwa 2 48-200