zalewamy wrzątkiem (2 i 1/2 szklanki) i bulionem, gotujemy, aż będzie całkiem miękka, a nawet lekko rozgotowana. Tofu rozgniatamy widelcem lub drobniutko siekamy, mieszamy z przestudzoną kaszą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Grzyby czyścimy, drobno kroimy. Razem z posiekaną cebulą smażymy na maśle
mielonej papryki,1/3 szklanki wody,1/3 szklanki mleka skondensowanego 0%,tłuszcz do smarowania patelni Steki nacieramy zmiażdżonym ząbkiem czosnku wymieszanym z 1 łyżeczką pokruszonego pieprzu. Patelnię z powierzchnią teflonową (najlepiej grillową) smarujemy tłuszczem, rozgrzewamy na średnim ogniu i
sok z cytryny. Gładką masę przelewamy do wyłożonej pergaminem i wysmarowanej masłem dużej tortownicy. Pieczemy w temperaturze 180 st. C przez 40 minut. Wyjmujemy z piekarnika i studzimy. Biszkopt nie powinien mieć więcej niż 1 cm wysokości - jeśli wyrósł zanadto, część odcinamy. Wątróbki czyścimy z