co zamiast relingu kuchennego

AO/MŚ

Mała kuchnia w bloku pełna dobrych rozwiązań. 12 inspirujących wnętrz

Mała kuchnia w bloku pełna dobrych rozwiązań. 12 inspirujących wnętrz

Mała kuchnia w bloku wymaga starannego zaplanowania przestrzeni tak, aby zmieściły się wszystkie niezbędne sprzęty AGD i można było się swobodnie poruszać. Wybraliśmy 12 małych kuchni z waszych mieszkań, którymi warto się inspirować.

Kuchnia na poddaszu: pomysły na aranżacje

Kuchnia na poddaszu ma swój urok, ale zaaranżowanie jej w sposób funkcjonalny przysparza nieco problemów. Niewłaściwe rozmieszczenie mebli i sprzętów może sprawić, że codzienne przygotowywanie posiłków stanie się udręką. Jak zatem uniknąć błędów urządzając kuchnię na poddaszu?

Nowoczesne kuchnie: szafki i ich wyposażenie

Nowoczesne kuchnie charakteryzują się nie tylko kształtem zabudowy i modnymi kolorami. Wkłady, przegródki, kosze, półki, podnoszone fronty - wszystkie zaprojektowane po to, by ułatwić nam życie. Dzięki nim nawet bardzo trudną do zagospodarowania przestrzeń, np. w rogu, można optymalnie i funkcjonalnie wykorzystać, zapewniają bowiem wygodny dostęp do przedmiotów przechowywanych w szafkach.

Najpiękniejsze dodatki do małej kuchni

Najpiękniejsze dodatki do małej kuchni

pomysłem będą także elementy kuchenne przyczepiane na magnes. Obecnie na rynku dostępnych jest wiele akcesoriów do małej kuchni, które ułatwią jej urządzenie. Aby zaoszczędzić trochę miejsca zamiast tradycyjnej meblościanki można zamontować podwieszane szafki, czy składane meble. Na rynku dostępne są także

Urządzanie mieszkania: porady eksperta

Urządzanie mieszkania: porady eksperta

o zawieszeniu kilku lekkich półek. Czy to będzie dobrze wyglądało? ODPOWIEDŹ: Zamiast półek proponuję zamocować na ścianie relingi i szyny, na których umieszcza się pojemniki z przyprawami, wieszaki na noże, deski do krojenia, koszyki na doniczki z ziołami, a nawet specjalne podpórki na książkę

Klopsiki meksykańskie

pieprzem, dokładnie wymieszaj masę. Mokrymi rękami formuj kulki wielkości dużego orzecha włoskiego. Smaż klopsiki partiami na rozgrzanym oleju na średnim ogniu, obracając je od czasu do czasu, aż będą złocistobrązowe ze wszystkich stron. Przekładaj na papier kuchenny, aby odsączyć je z nadmiaru tłuszczu

Najnowsze